Activitati si Proiecte

Sanatatea este relatia dintre tine si corpul tau.

Joaca mingea – Oricand, oricine, oriunde

Profesor Maria Covaci, care a antrenat si a adus Romaniei CEL MAI BUN SPORTIV DIN LUME LA HANDBAL – Cristina NEAGU, a hotarat sa construiasca nu doar o echipa de handbal, ci un CLUB prin care cultura sportiva, avantajele si beneficiile sportului sa fie cunoscute de toti.

SALT spre Performanta

“SALT spre performantă” este un parteneriat de colaborare ce s-a materializat cu sprijinul Primăriei Sector 6 prin Centrul Cultural European Sector 6 si are în vedere preluarea și implementarea unor practici inovatoare în handbal, în special în susținerea sportului de performanță prin pregătirea copiilor cu calități sportive deosebite.

SALT Spre performanta

OBIECTIVUL NOSTRU

“SALT spre performanta” isi propune implicarea mediului de afaceri si a societatii civile in sprijinirea activitatilor care sa valorifice talentul, preocuparile extra-scolare si competentele copiilor in domeniul handbalului.

Cu sustinerea partenerilor nostri, Primaria Sectorului 6 si Centrul Cultural European Sector 6, campania “Salt spre performanta” demarata in anul 2017 a ajuns sa aiba inscrisi peste 500 de copii care participa la diferite activitati sportive.

In afara antrenamentelor, sportivii selectati participa la competitiile de handbal Mini si Juniori- IV fete si baieti, organizate de Asociatia Municipala de Handbal

“SALT spre performanta” este un parteneriat de colaborare ce s-a materializat cu sprijinul Primariei Sector 6 prin Centrul Cultural European Sector 6 si are in vedere preluarea si implementarea unor practici inovatoare in handbal, in special in pregatirea copiilor cu calitati sportive deosebite.

SPORT
PERFORMANTA
SANATATE

Promovam sportul in randul copiilor

Campanie de atragere a copiilor în activități sportive

Schimbarile mici pot face diferente mari

Este timpul pentru miscare si sport!

Sportul este un izvor de sănătate şi prospeţime, un factor de longevitate.

Ana Aslan